Selena Gomez je posnela nov film z Johnon Corbettom, ki igra njenega očeta. John je za ‘ET’ povedal nekaj zanimivosti o njuni prihajajočem uspešnici.
Med drugim tudi to, da je nekega dne kot ponavadi odšel na snemanje, ko je naletel na celo množico oboževalcev. Rekel je: »Niti sanjalo se mi ni, da je tako velika zvezda. Ustavil sem se in pomislil kako lepo je, da so me prišli otroci pogledat…Oni pa: s poti starec. Nam lahko priskrbiš avtogram Selene Gomez?«
Film je nastal na podlagi knjižne uspešnice enakega naslova avtorice Beverly Cleary. Zgodba sledi nesrečnima Ramoni Quimby, ki jo v filmu igra Joey King in njeni starejši sestri Beezus (Selena). Dekleti sta prisiljeni najti rešitev, kako bi rešili njihov dom.
‘Ramona and Beezus’ bo na velikih platnih že 23.julija.
V kratkih filmskih izsekih, ki si jih lahko spodaj ogledaš, opazimo tudi Selenino zagledanost v Henrya…
Sel se je pravkar vrnila iz Evrope, kjer je z ostalo igralsko zasedbo promovirala nov film ‘Monte Carlo’. Za novice je povedala: «Končno spet v US po štirih mesecih potepanja po Evropi. Pogrešala sem dom, ampak sem se imela enkratno!«
Mlada igralka pa tudi konstantno polni strani popularnih najstniških revij.
Tokrat je zavzela naslovnico avgustovske številke revije ‘Sugar‘. Spletni portal JustJared.com je pred kratkim dobil informacije, da se nov album mlade pevke in njenega benda The Scene imenuje ‘A Year Without Rain‘.
Selena je za revijo povedala, kako je njen prvi album za njo pomemben. Rekla je: »’Kiss & Tell’ je mamina najljubša pesem. Tudi album smo tako poimenovali, ker mi pesem veliko pomeni.«
Album z novim singlom ‘Round and Round’ bo napolnil prodajalne police že 28.septembra!
Tako najstniki kot tudi odrasli si včasih želijo dati duška in vrniti milo za drago, ko jih kdo osramoti ali užali.
17-letna Disneyeva ljubljenka je za britanski ‘MTV’ povedala, da včasih tudi njo popade bes, da bi se borila proti kritikom, vendar se zadrži, ker noče razočarati oboževalcev.
Povedala je:« Vedno se vprašam kaj bi si mislili moji oboževalci, če bi postala nesramna in se spravila na koga?! Nikoli jih nočem razočarati, ker so oni razlog, da sem tukaj. Iskreno sem jim hvaležna, ker zaradi njih sprejemam takšne odločitve in dvakrat premislim preden kaj naredim.
Ker sem otrok oz. najstnica si včasih želim zakričati ‘To mi ni všeč!’ ali ‘To me je raz*****lo!’«
Ponosni smo na njo, da s primernim vedenjem daje vzgled tudi ostalim zvezdnikom/cam in predvsem otrokom, ki jo obožujejo.
Se spomniš njene modne linije Dream Out Loud? Poglej si video za promocijo njenih oblačil in kratke izseke iz ‘Ramona and Beezus‘.