Teens Fashion World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodošli na forumu Teens Fashion World, kjer boste spoznali marsikaj.Skupaj bomo uživali, se zabavali, klepetali in spoznavali modo.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Demi Lovato: “Bila sem žrtev nasilja v šoli!”

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
jana
the best style
the best style
jana

Število prispevkov : 901
Euro : 2011
Kraj : šentjernej

Demi Lovato: “Bila sem žrtev nasilja v šoli!” Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Demi Lovato: “Bila sem žrtev nasilja v šoli!”   Demi Lovato: “Bila sem žrtev nasilja v šoli!” EmptySre 14 Jul 2010, 09:32

Demi Lovato: “Bila sem žrtev nasilja v šoli!” Demi-lovato-fashion-summer

Demi Lovato ne skriva, da se zavzema proti nasilju v šolskem okolju. Kje je dobila inspiracijo? Pri svoji sestri Madison de la Garza in v lastnih izkušnjah. Izdelala pa je tudi načrt, kako postati vzor mladim dekletom.

Demi je pred kratkim delila nasvete o poletni modi: “Pokaži svoje najboljše predele telesa in prav tako tiste dele, pri katerih si negotova. Tudi sama sem kdaj negotova glede svojega telesa, kot vsaka najstnica; vendar se osredotočam na to, da take dele telesa raje pokažem, kot bi jih zakrivala. Naj te ne bo sram stopiti v bikini! Pojdi ven in se pokaži.”

Svoje telo občinstvu pokazala že kmalu, saj se pričenja njena turneja po Ameriki v sklopu ‘The Shop Til You Rock tour’ prireditve, ki je namenjena izvajanju glasbe in prikazu novih modnih smernic mladih.

O nasilju je Demi ‘NY Post-u’ povedala: “Mobbing [sorodni izrazi: bullying, šikaniranje, psihološko nasilje na delovnem mestu, tudi šoli] je zelo resna stvar zame, saj sem ga že bila deležna. Nasilja sem bila deležna, ko sem bila stara 12 let. Madison prihaja v ta leta, ko bo začela postajati nesamozavestna. Rada bi pomagala dekletom, ki so iste starosti kot ona, da bodo našle pravo zaupanje vase, v svoj zgled in kdo pravzaprav so.”

Nato je nadaljevala s tem, kako postati vzor: “Jaz se učim in se spopadam z enakimi izkušnjami kot ostali najstniki. Vzornica, ki želim biti, to ne pomeni, da sama ne delam napak… Ampak, da pomagam ljudem premagati težave, preko izkušenj, ki sem jih imela. To je način, kako želim uporabiti svoj glas in kako želim biti vzornica.” Kdo izmed zvezdnikov je tvoj vzornik?

Kaj o psihološkem nasilju pravijo avtorji?

Heinz Leymann pravi, da psihološko nasilje ali mobbing na delovnem mestu vsebuje sovražno in neetično komunikacijo, ki je od enega ali nekaj posameznikov na načrten način usmerjena na določenega posameznika- žrtev. Le-ta je zaradi mobbinga potisnjen v nemočne in brez obrambne situacije, v katerih tudi ostane zaradi ponavljajočih se aktivnosti mobbinga, ki se pojavljajo dokaj redno (vsaj enkrat na teden) in skozi daljšo periodo časa (vsaj šest mesecev). Zaradi stalnega pojavljanja takšnega nasilja in dolgega trajanja sovražnega vedenja, to trpinčenje privede do precejšnjih psiholoških, psihosomatskih in socialnih bridkosti.
Nazaj na vrh Go down
https://teensfashionworld.slovenianforum.com
GaiaDiamond
the best style
the best style
GaiaDiamond

Število prispevkov : 621
Euro : 970

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Demi Lovato: “Bila sem žrtev nasilja v šoli!”   Demi Lovato: “Bila sem žrtev nasilja v šoli!” EmptySre 14 Jul 2010, 10:41

Bogica je bla. :(
Nazaj na vrh Go down
jana
the best style
the best style
jana

Število prispevkov : 901
Euro : 2011
Kraj : šentjernej

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Demi Lovato: “Bila sem žrtev nasilja v šoli!”   Demi Lovato: “Bila sem žrtev nasilja v šoli!” EmptySre 14 Jul 2010, 10:46

ja 😢
Nazaj na vrh Go down
https://teensfashionworld.slovenianforum.com
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Demi Lovato: “Bila sem žrtev nasilja v šoli!”   Demi Lovato: “Bila sem žrtev nasilja v šoli!” Empty

Nazaj na vrh Go down

Demi Lovato: “Bila sem žrtev nasilja v šoli!”
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» DEMI LOVATO kviz
» VROČE: Joe in Demi sta se srečala na podelitvi nagrad!
» Miley Cyrus: Nisem bila privlačna
» Make up like demi
» Dress like demi