jana the best style
Število prispevkov : 901 Euro : 2011 Join date : 09/07/2010 Age : 26 Kraj : šentjernej
| Naslov sporočila: Zaposlitve Ned 25 Jul 2010, 12:59 | |
| Če se bote zaposlili bote dobili več denarja! Tukaj so možnosti:x.Artar / 300€ na mesec x.Modni oblikovatec / 300€ na mesec x.Vizažist / 200€ na mesec ARTARArtar mora vsak mesec narediti: --> 10 ikonic -->5 bannerjev -->2 header -->1 navigacijo Če naredi header,ki ga mi ponosimo,dobi +100€ na račun. Vsak mesec ima 4 dni dopusta. Med poletnimi počitnicami ima 2 tedna prosta in mi mu ga plačamo v hotelu ANGEL MODNI OBLIKOVALECModni oblikovalec ureja trgovinice v temi TRGOVINE.Vanjo lepi slikice oz.kreacije z oblačili,dodatki...poleg tega pa mora v programu polyvore narediti mesečno 8 kreacij.Člani lahko njegove kreacije kupijo za na modne revije.Več ali manj modni oblikovalci vodijo modne revije.Med počitnicami ima 2 tedna prosta in mi mu ga plačamo v hotelu ANGEL. VIZAŽISTVizažist mora mesečeno naličiti vsaj 15 oseb(vseeno v katerih programih,sp.straneh...)Slike nalepi v svojo temo,v podforumu vizažisti.Med počitinicami ima 2 tedna prosta in mi mu ga plačamo v hotelu TIPTON. Tukaj je obrazec: - Koda:
-
[b]NICK :[/b] [b]SLUŽBA :[/b] [b]RAZLOG :[/b]
Nazadnje urejal/a jana Ned 25 Jul 2010, 13:19; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
FashionLady the best style
Število prispevkov : 749 Euro : 1093 Join date : 09/07/2010 Kraj : LJ.
| Naslov sporočila: Re: Zaposlitve Ned 25 Jul 2010, 13:13 | |
| NICK : FashionLady SLUŽBA : Modni oblikovalec. RAZLOG : Mam neku u zvezi z modo? Znam z modo, šivam pa take fore. | |
|
jana the best style
Število prispevkov : 901 Euro : 2011 Join date : 09/07/2010 Age : 26 Kraj : šentjernej
| Naslov sporočila: Re: Zaposlitve Ned 25 Jul 2010, 13:22 | |
| NICK :jana SLUŽBA :modni oblikovalec RAZLOG :rabim službo pa še fajn mi je x) | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Zaposlitve | |
| |
|